452 0040

Aia 25, Kuressaare"Kuressaare Haigla kohtub kogukonnaga" 11 mail kell 15:30

"Kuidas tervist hoida?" 
Triin Terasmaa

 

Triin Terasmaa kireks on tervist toetav eluviis. Ta omab sotsiaaltöö alast kõrgharidust ning toitumisterapeudi ja funktsionaalse toitumise nõustaja diplomit. Triin Terasmaa on asutanud Toitumisteraapia Keskuse, kus töötab toitumisterapeudina ning on ennast täiendanud erinevate, nii

füüsilist- kui vaimset tervist toetavatel aladel. Loengul räägime toitumisteraapia ja eluviisi seisukohast - mis on tervise hoidmine, haiguste ennetamine ja kuidas seda teha iga päev? Uurime, mis võib mõjutada meie tervist ja kuidas ennast ise aidata. Viirused kui ka kroonilised haigused on ennetatavad ning juba käesolevaid sümptome saab toetada ning oma elukvaliteeti tõsta. Uurime tänapäeva menüüs haigust ja vaimset tervist mõjutavad toiduaineid, vaatame praktilisi näiteid ja tervisenippe.

Kas igapäevased väiksed terviseprobleemid on normaalsus? Kuidas toimetab lisatud suhkur meie kehas ning kus seda leidub? Milliseid lihtsamaid nippe kasutada ja milliseid toidulisandeid valida tervise toetamiseks?

Loengu käigus arutame ka kohapeal tekkinud küsimusi.