452 0040

Aia 25, KuressaareRASEDAD JA PEATSED SÜNNITAJAD

Sünnitama tulla tavapärasel viisil Kuressaare Haigla sünnitusosakonda sünnitajate vastuvõtu uksest. Kui patsient soovib tulla sünnitama toetajaga, siis peab kaaslane olema TÄIESTI terve ja mittekontaktne mõne koroonahaigega. Vastupidisel juhul toetaja peab minema tagasi koju.
Terve toetaja edasi-tagasi osakonna ja õue vahet käia ei tohi ja jääb sünnitajaga samasse ruumi kuni koju minemiseni..
Kui kõik on perekonnaga sünnitusjärgselt hästi, saadame pere viimase nõusolekul koju 6h peale sünnitust.

Seoses viiruse leviku tõkestamisega jäävad ära ka kõik plaanilised rasedate ämmaemanda visiidid. Plaanilises korras jäävad toimuma ajaaknaga uh uuringud, nagu NT skriining ning loote anatoomia uh (naistenõuandlas), 10-12 rasedusnädala vereanalüüside andmine (laboris) ning KTG uuringud 1x/n alates 40rn (sünnitusosakonnas sisenedes sünnitajate vastuvõtu uksest)

Edasiste plaaniliste visiitide osas võtab ämmaemand iga rasedaga ühendust kui on selgunud edasine tegevuskava.
Kõigi murede korral palun HELISTADA sünnitusosakonda, 4520089, kus ämmaemand konsulteerib mure osas (k.a. väljastab sünnituslehe, kui selleks on aeg ja seda siiani väljastatud pole) ning teeb otsuse, kas on vajalik edasine pöördumine osakonda/emosse või piisab telefonikonsultatsioonist.

❗️Kõigi lisaküsimuste puhul helistada 4520089❗️

TÄIENDUS!!

Seoses viiruse tõkestamise meetmetega saite sms-i, kus selgitatud, et kõik ämmaemanda ja naistearstide vastuvõtud on tühistatud.
Alates esmaspäevast helistab ämmaemand igale rasedale tema vastuvõtu ajal ning konsulteerib teda hetkeolukorras, vajadusel kutsub tegema analüüse ning ennast ka nõuandlasse näitama.

Me ei jäta ühtegi rasedat hooleta, ka mitte praegusel äreval ajal!!!!