452 0040

Aia 25, Kuressaare5. mai on rahvusvaheline ämmaemandate päev

Täna, 5. mail tähistatakse kõikjal maailmas rahvusvahelist ämmaemandate päeva! Täna tõstame eriliselt esile neid naisi, kes hoolitsevad selle eest, et lapseootel naine tunneks end hoituna ning jälgib, et korraga tunneksid end hästi lausa kaks patsienti. Olgugi, et üks neist on alles ilmavalgust ootamas. Ämmaemand on naise ja tema perega füüsiliselt väljakutsuval, ent kaunimal hetkel, pakub tuge ja hoolitsust ning turvatunnet.

Siinkohal on paslik meenutada, et ootame enda sekka veel üht ämmaemandat, kes saare naiste ja laste eest hoolt kannataks. Kuressaare Haigla Toetusfondi abiga saame pakkuda 8000-eurost tööleasumise toetust ning tasuta elamispinda terveks aastaks.

Soovime, et iga rasedus ja sünd oleks eriline ning teeme kummarduse kõigi nende ämmaemandate ees, kes seda meile võimaldavad.