452 0040

Aia 25, Kuressaare



Aasta parimaks tervishoiutöötajaks valiti Kadri Saarik

Loetud päevad tagasi kuulutati Aasta parimaks tervishoiutöötajaks Kadri Saarik. See uudis tõi kaasa rõõmuhõisked paljude inimeste jaoks, kes Kadriga kunagi kokku puutunud. 

Kuressaare kiirabi kolleegid olid kõik rõõmsad kuuldes, et Kadri Saarik osutus sellel aastal tervishoiuvaldkonna laureaadiks Saare maakonnas: „See tiitel läks 100 % õigele inimesele. Tegemist on väga pikaajalise kogemusega kiirabiõega. Kadrit saab iseloomustada järgnevalt – suurte teadmistega, patsientidest hooliv, ennast alati täiendav ja väga sõbralik kolleeg. Töö kõrvalt on Kadri kasvatanud suureks kolm tublit last - ühe poja ja kaks tütart. Oleme uhked sellise kolleegi üle!“

Oma tunnustused ja head sõnad pani ka kirja kolleeg Triin Valk Muhu hooldekodust: „Oleme Kadriga ammused tuttavad, aga töökaaslased said meist 2004. aastal. Mina noore emana ja algaja hooldekodu juhatajana sain temalt igas mõttes tuge. Hoolealused said parimat meditsiinilist abi ja Kadri tegi alati natuke rohkem, kui ta oleks pidanud ja temalt oodati. Lisaks on ta sõbralik ja tähelepanelik töökaaslane. Kadri oskab näha alati nö laiemat pilti ja lööb käed külge kui märkab abivajadust. Temaga koos on kohe turvaline koos tegutseda.

Aga neid kordi, kui Kadri on aidanud mind ja minu peret, ma kindlasti kokku lugeda ei suuda. Ta alati tuli ja aitas või andis nõu telefoni teel ning ei tema hoolinud kellaajast ega nädalapäevast.

Kadril on imeline oskus patsient ära kuulata, ta on hooliv, mõistev ja tähelepanelik. Ning seda ju kõige enam hädaline vajabki. Seejuures jäi Kadri ise niivõrd tagasihoidlikuks ja armsaks inimeseks. Ma imetlen tema oskust selle kõige keskel mitte läbi põleda ja oma tööd endiselt väga hoolikalt teha.

Kadri on kindlasti tervishoiutöötaja suure algustähega ja saadud tunnustus on vaid killuke sellest, mida ta tegelikult väärt."