452 0040

Aia 25, KuressaareKuressaare Haigla toetusfondiga liitus SRC Group AS juhatuse esimees Hannes Lilp

 

Kuressaare Haigla Toetusfondi kogub usinalt rammu ning juba saamegi taas hõisata! Toetusfondi tugitalad on meie suurepärased liikmed, kelle toe, energia ning kogemuste ning teadmiste jagamise eest ülimalt suurt tänu tunneme.

Toetusfondi nõukoguga liitus Eesti üks edukamaid tööstureid, laevade ümberehitustöödega üle maailma tegelev SRC Group AS juhatuse esimees, saarlane Hannes Lilp.

Hannes ütles, et otsustas nõukoguga liituda selleks, et anda omapoolne panus Saaremaa kogukonnale, mis on tema enda üleskasvamisel ja kujunemisel mängiund Saaremaal suurt rolli. “Saarlasena on mul selgelt isiklik motivatsioon kaasa aidata kuna minu vanemad ja abikaasa vanemad ning sugulased elavad saarel. Lisaks on ju teada, et paljudel täna mandril või ka kaugemal maailmas toimetavatel saarlastel on alati kukla taga mõte, et ühel päeval oleks tore olla jälle püsivamalt oma kodusaarel, mille tõttu on ka kõrgendatud huvi püüda kaasa aidata ja kujundada arengut. Mitte vähem oluline oli otsustamisel, et liitun suurepärase meeskonnaga, kes on oma ala professionaalid ning kes on kogu hingega asja kallal ja usun, et suudan oma rahvusvahelise ettevõtluse kogemusega kaasa aidata.”

Meil on nii hea meel tervitada Hannest enda sekka ning jätkame toetusfondi tööd veel ühe suurepärase liikme võrra rikkamana.