452 0040

Aia 25, Kuressaare



Kuressaare Haigla isadepäeva tervisematk 14. novembril Mändjalas

Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab! Ehk siis kui olukord viiruse rindel seab üsna konkreetsed piirangud igasugu pidustustele, saab isapäevade puhul siiski midagi toredat perega koos teha. Kutsume teid isadepäeva puhul Kuressaare Haigla Isadepäeva Tervisematkale, mis toimub 14. novembril kella 12.00 kuni 16.00 Mändjalas. See tähendab, et ei pea tingimata matka alustama kell 12 - pääs rajale on avatud kuni kella 16.00'ni. Seekordne matkaring on 2,5 km pikkune ning jõukohane ka pere väikestele. 🙂

Rajale on võimalik kõigil soovijatel startida endale sobival ajal alates keskpäevast. Start ja finish asuvad Mändjala RMK Loodusmaja juures.

Lisaks liikumisrõõmule saab rajal täiendada teadmisi loodusest, kui lugeda läbi rajal asuvad infotahvlid. Midagi kehale ja midagi vaimule - mitu kärbest ühekorraga!

Tavapäraselt saab iga osaleja ise valida tempo ja ringide arvu, mille ta sel päeval läbib. Pikima distantsi läbijale eriauhind.

Matka läbimiseks ei pea olema füüsiliselt tipp vormis, küll aga ilma haigusnähtudeta ja omama vaktsineerimispassi (nii on hetkel sätestatud nõudmine). Peale lõpetamist on võimalik tutvuda RMK Loodusmajas Putukapiltide näitusega ja juua lõkke ääres sooja teed.

Kui passi puudumine seab piirangud sellel konkreetsel
üritusel osalemiseks, kutsume siiski üles oma perega aega looduses
veetma ning miks mitte endale meelepärases looduskohas väike jalutuskäik teha. Väga hea meelega ootame ka teie käikudel ja matkadel tehtud pildikest, mida võite saata Kuressaare Haigla facebooki postkasti või press@saarehaigla.ee.

Autod saab saabudes jätta teeääres asuvasse parklasse ja liikuda jalgsi Loodusmaja juurde.

Osalemine on tasuta, kuid kui Sa tunned, et soovid toetada Kuressaare haigla taastusravi, siis kõik annetused alates 5.- eurost on oodatud Sihtasutus Kuressaare Haigla Toetusfondi kontole:

Swedbank EE592200221076182498, Selgitus: Tervisematk 2021

Kõigile armsatele inimestele, kelle annetus on suurem kui 20 eurot kingib Kuressaare haigla Tervisematkade särgi.
Liigume terviseks!:)

Ürituse leitav ka facebookis: "Kuressaare Haigla isadepäeva tervisematk" või Kuressaare Haigla Facebooki lehel.