452 0040

Aia 25, Kuressaare



Kogukonna loeng 21. oktoobril - Triin Terasmaa "Kuidas tervist hoida?"

Neljapäeval 21. oktoobril tuleb meie kogukonnale esinema toitumisterapeut Triin Terasmaa.

Koht: Kuressaare Haigla koolituskeskuse saalis, algus kl 15.00

Triin Terasmaa "Kuidas tervist hoida?"

Koolitusel räägime toitumisteraapia ja eluviisi seisukohast - mis on tervise hoidmine, haiguste ennetamine ja kuidas seda teha iga päev?
Uurime, mis võib mõjutada meie tervist ja kuidas ennast ise aidata. Viirused kui ka kroonilised haigused on ennetatavad ning juba
käesolevaid sümptome saab toetada ning oma elukvaliteeti tõsta. Uurime tänapäeva menüüs haigust ja vaimset tervist mõjutavad toiduaineid,
vaatame praktilisi näiteid ja tervisenippe. Kas igapäevased väiksed terviseprobleemid on normaalsus? Kuidas toimetab lisatud suhkur meie kehas ning kus seda leidub? Milliseid lihtsamaid nippe kasutada ja milliseid toidulisandeid valida tervise toetamiseks? Koolituse käigus arutame ka kohapeal tekkinud küsimusi.

Triin Terasmaa kireks on tervist toetav eluviis. Ta omab sotsiaaltöö alast kõrgharidust ning toitumisterapeudi ja funktsionaalse toitumise nõustaja diplomit. Triin Terasmaa on asutanud Toitumisteraapia Keskuse, kus töötab toitumisterapeudina ning on ennast täiendanud erinevate, nii füüsilist- kui vaimset tervist toetavatel aladel.

Loengus osalemiseks peame jätkuvalt küsima koroonatõendit.