452 0040

Aia 25, Kuressaare



PCR ja antigeeni testimisest

Kuna lähenemas on mitmeid üritusi, kus uute piirangute tõttu on vaktsineerimata või covidit mitte läbi põdenud inimestel vaja esitada negatiivne test, jagame uuesti infot, kuidas Kuressaares testile pääseb.

Kuressaare Haiglas saab teostada SARS-CoV-2 tasulist PCR testi (hind: 65 EUR) ja tasulist SARS koroonaviirus antigeeni testi (hind: 25 EUR, sertifikaadiga 30 eurot). PCR test kehtib 72h ja Ag test 48 h.

Selleks palume registreerida aadressil labor@saarehaigla.ee

Meilile kirjutage järgnev info:

NIMI, ISIKUKOOD, KUUPÄEV (millal soovite proovi anda) ja kas on vaja ka inglisekeelset sertifikaati. Vajadusel ka reisidokumendi number.

Võimalusel palume ette registreerida vähemalt üks tööpäev enne proovi andmist! Registreerimine kell 8.00-15.00 E-R. (esmaspäeval proovi andmiseks palun registreeri end juba reedel enne kella 15.00)

Proove saab anda haigla peaukse kõrval telgis 8.00- 9.00. Vastused saab samal päeval (kell 17.00) ja sertifikaadi saab kätte haigla infost (esimene korrus, peauksest paremal). Testi eest tasumine toimub registratuuris.

Tööpäevadel peale 16.00 ja nädalavahetustel labori telefonil helistades registreerida ega infot SARS-CoV-2 testi kohta ei saa.