452 0040

Aia 25, Kuressaare



Saarlased algatasid Eesti ühe suurima heategevusprojekti ehk meditsiinitöötajaid toetav PAI-kampaania! 

Selle algatuse raames võetakse kasutusele PAI kaardid, mida õed ja hooldustöötajad saavad kasutada PAI algatusega liitunud turismi-, kultuuri- ja meelelahutusettevõtetes üle Eesti käesoleva aasta lõpuni, võttes aja maha tööst ja muredest pisikeseks puhkuseks. 

Õed ja hooldustöötajad on need, kes viibivad kogu südame ja tähelepanuga enda patsientide kõrval. Enamusel neist meditsiinitöötajatest on samal ajal kodus ootama pere, lapsed, lähedased, kes on eelmise aasta koroonapuhangust saadik olude sunnil saanud minimaalselt koos olla. Paljud pole saanud piisavalt puhkust, töö käib suure koormuse all ja vahel mitme tööandja juures. Tahame neile inimestele kinkida võimaluse koos oma kallitega võtta ette midagi toredat, et pandeemia vähemalt korraks unustada ning veeta koos kvaliteetaega.

Kogu informatsioon annetajate, kogutud raha ja teenusepakkujate kohta avaldatakse Eesti Õdede Liidu kodulehel www.ena.ee. Kodulehel avaldatakse annetuste jooksev seis ja kord päevas ka annetajate nimed.

Algatuse partneriks on Sihtasutus Kuressaare Haigla Toetusfond, mis teisendab annetuse ilma teenustasu võtmata edasi PAI kaartideks. Fondil on nüüd ka oma koduleht: https://kht.ee/.

Kuressaare Haigla Toetusfond on seisuga 01.04.2021 Maksu- ja Tolliameti tulumaksusoodustusega ühingute nimekirjas, seega on annetused maksuvabad ja märgitavad teie 2021. aasta tuludeklaratsioonis.

Meie partneri juures Coop Pangas on avatud Sihtasutus Kuressaare Haigla Toetusfond eraldi arveldusarve EE824204278618211200, kuhu annetust tehes lisa märksõna ”PAI”.

Lisaks koostöös Teliaga on avatud annetustelefonid:

9000105 (annetus 5.- €)

9000110 (annetus 10.- €)

PAI annetusi ootame kuni 1. juunini 2021. aastal. PAI kaartide jagamine on planeeritud mais ja juunis ning nende kasutamise periood on 1. juunist kuni 31. detsembrini 2021.a.

Aitäh “Teeme pai” kampaania algatajaid ning eestvedajaid, vaid tänu teie sihikindlusele on see projekt võimalik! 🙌 Suur kummardus teile:

Siiri Rannama, SA Kuressaare Haigla Toetusfondi juhataja

Meelis Kubits, Kultuuripartnerluse SA juhataja

Katri Link, kodanikualgatuse 500Kleiti korraldaja

Aitäh ka kõigile, kes annavad oma panuse PAI-kampaaniale!  Koos suudame rohkem!