452 0040

Aia 25, Kuressaare



COVID19 vaktsineerimine 65+ ealistele

Head saarlased!

Tuleval pühapäeval, 14. märtsil kell 9.00-16.00 toimub Kuressaare Haigla koolituskeskuses COVID-19 viiruse vastane vaktsineerimine. Vaktsineeritakse inimesi vanuses 65+ AstraZeneca vaktsiiniga.


Vaktsineerimisele palume registreerida digiregistratuuri kaudu (www.digiregistratuur.ee või www.digilugu.ee). 

Vastavasse vanusegruppi kuuluv inimene võib valida aja ükskõik millises haiglas, mis on üleriigilise digiregistratuuriga liitunud, sealhulgas Kuressaare Haigla. Kellel puudub võimalus digiregistratuuri kasutada, saab homsest helistada helistada ja registreerida telefonil 51982986.


Vaktsineerimisele tulles palume hoida teiste inimeste 2+2 meetrist vahemaad ning kanda maski. Kaasa tuleb võtta isikut tõendav dokument! Vaktsineerimisele ei ole lubatud tulla haigusnähtudega inimestel.

Koolituskeskusesse pääseb Aia tn peasissepääsust ja seejärel tuleb suunduda trepist alla. Treppide juurde paigaldame ka vastava suunava juhise! Ootame rohket osavõttu!

Kuna immunoprofülaktika ekspertkomisjon on teinud põhimõttelise otsuse, et AstraZenecaga võib vaktsineerida ka 70 + isikuid, siis haigekassa pressiteates on nädalavahetuse vaktsineerimise vanusegrupiks 65+.

Täpsemalt leiad infot Haigekassa kodulehelt:
https://www.haigekassa.ee/uudised/65-aastaseid-ja-vanemaid-inimesi-oodatakse-digiregistratuuri-kaudu-vaktsineerimisele