452 0040

Aia 25, Kuressaare



Ida-Tallinna keskhaigla silmakliiniku arsti Mariliis Putnik - Saaremaal sündinud naine, kelle vastuvõttudele saab tulla ka Kuressaares! 

Armas kogukond, meil on suurepärased uudised! Siin teie ees on Mariliis Putnik, kes on alates 25. jaanuarist Kuressaare Haiglas peaaegu täis kohaga silmaarst! :)

"Kuressaare Haiglas pakume ambulatoorset oftalmoloogilist eriarstiabi nii täiskasvanutele kui lastele. Ravime ja jälgime krooniliste silmahaigustega (nt. glaukoom, AMD jm) patsiente, teostame kord nädalas silmasiseseid süste. Olemas on kompuuterperimeetria ja optilise koherentse tomograafia (OCT) aparaadid. Tulevikus on plaan hakata teostama ka väiksemaid plastilisi operatsioone silmalaugudel," rääkis Putnik.

Mariliis on sündinud ja üles kasvanud Kuressaares ning praeguseks on ta kahe väikese tüdruku ema. :) Koolihariduse sai ta Saaremaa Ühisgümnaasiumist, mille lõpetas 2006 a. kuldmedaliga. Edasi suundus ta Tartu Ülikooli arstiteaduskonda ja peale ülikooli lõpetamist töötas praktilise kogemuse saamiseks Soomes üldarstina.

"2013. a astusin Tartu Ülikooli residentuuri oftalmoloogia erialal, mille sooritasin Ida-Tallinna Keskhaigla Silmakliinikus. Ühe tsükli läbisin ka Hollandis Rotterdami Silmahaiglas ja Soomes Helsingi Ülikooli Keskhaigla Silmakliinikus. Residentuuri lõpus sooritasin lisaks riiklikule lõpueksamile ka Euroopa ("European board of Ophthalmology") diplomi eksami Pariisis," rääkis Mariliis. "Peale residentuuri olen töötanud Ida-Tallinna Keskhaigla Silmakliinikus, kus huvi pakkusid eriti silmapõhjahaigused ja laste silmahaigused. Residentuuri ajast alates hakkasin vastuvõtupäevi tegema ka Kuressaare Haiglas."

KUULUMINE ERIALAORGANISATSIOONIDESSE:

Eesti Oftalmoloogide Selts

Eesti Nooremarstide Ühendus

Eesti Arstide Liit