452 0040

Aia 25, KuressaareKURESSAARE HAIGLA KUTSUB MEIE ESIMESELE TERVISEMATKALE

Riho Räim (pildil vasakul), kelle poeg Mihkel korraldas kevadel Kuressaare Haigla jaoks heategevusliku rattasõidu ümber Saaremaa, saatis Kuressaare Haiglale ning kõigile, kes tänasest tervisematkast osa võtavad, omapoolse tervituse!  Ja soovime omalt poolt samuti kõigile, kes täna matkama või jalutama lähevad, kauneid elamusi! Ning muidugi ootame ka pilte kas siiasamasse FB postkasti või press@saarehaigla.ee. ;

 "30. aprillil minu poja Mihkli poolt algatud rattasōit oli nagu sōōm värsket ōhku. Väikesest ideest sōita treeningu mōttes rattaga päeva vältel ümber Saaremaa sai erinevate asjaolude ja toredate inimeste koostööna toetussōit (300 km) Kuressaare haigla ja seal töötavate meditsiinitöötajate toetuseks.

Olin alustanud koroonaviirusest taastumisega ja igapäevasel teadlikul liikumisel oli kandev roll nii südame kui kopsude töö taastumisel. Sel päeval jäi minu laeks 52 km. Olin endale seadnud eesmärgi läbida iga elatud
eluaasta kohta kilomeeter.

Meile kōigile on aasta esitanud hulgaliselt väljakutseid.

Patsientidena vaatame küsiva pilguga arstide/ōdede suunas, et saada sealt väga täpseid ja selgeid tegevusjuhiseid. Enamjaolt saamegi. Kuid sageli on vastused ka meie endi sees. Liikuv eluviis mistahes kujul ja vōimalustega kuulub üha enam teadliku inimese ellu. Tōsi, selleks on tark juba eos aeg päevakavas broneerida.

Soovin Kuressaare haigla töötajatele tervist ja töötahet. Tervisemaja kōlab piisavalt ambitsioonikana!" 

Me täname Sind, Riho!

Ideid, kuhu minna: https://visitsaaremaa.ee/avasta/loodusrajad/

Kui soovid Kuressaare Haigla tervisematka raames ka haigla toetusfondi toetada, siis meie toetusfondi arvelduskonto on EE101010220287560227 AS SEB Pank.

Aitäh teile! 

Foto: Raul Vinni/Saarte Hääl