452 0040

Aia 25, KuressaareTEGEVUSKAVA RASEDATELE JA SÜNNITAJATELE

Esialgse otsuse kohaselt ei toimu Kuressaare Haiglas ambulatoorset ja plaanilist tööd kuni 12.04.2020. Kui Sul on selle ajavahemiku sees planeeritud ämmaemanda visiit, siis oota äe kõnet, kes teeb visiidi telefoni teel või otsustab kohale tulemise vajaduse ning annab sellest Sulle siis teada.

Edasiste visiitide koha pealt hoia silma peal haigla kodulehel. Kui ei tule infot ambulatoorsete vastuvõttude taastumise kohta, siis jääb ka Sinu edaspidine jälgimine eelkõige telefoni vahendusele, kui ämmaemand ei ole Sulle eelmisel telefonivestlusel vastupidist rõhutanud.

Kõik 12 ja 20 rasedusnädala uh-d toimuvad ettenähtud ajal. Teiste uh-de ajad on hetkel tühistatud, kui teiega ei ole vastupidise osas ühendust võetud.

Kui teil on plaaniliste vereanalüüside andmise aeg, siis saate seda teha E, T, N, R 8.30-10.30 emadusnõustamise kabinetis, naistenõuandlas.

Uriinianalüüsid saate jätta laborisse, luugi taha, nagu senini.

Tulles kandke palun võimalusel maski ja kui olete katsunud mõnda ukselinki, peske või desige esimesel võimalusel käed! Kõik murelikud rasedad  HELISTAGE osakonda tel 4520089, kus selekteeritakse, kes peaks murega ka kohale tulema või EMO-sse pöörduma.

Sünnitama tulemise osas on alates 30.03.2020 ka Kuressaare Haiglas tugiisiku keeld. Loodame kõigi mõistvale suhtumisele ja peame tähtsaks taas toetajate kaasamist sünnitusele esimesel võimalusel! Sünnitajal tulla sünnitusmajja tavapärasel viisil Kuressaare Haigla sünnitusosakonna sünnitajate vastuvõtu uksest.

Tulles kandke palun võimalusel maski. Võimaluse puudumisel anname teile õmmeldud maski kohapealt.

Sünnitajaga püüame osakonnas kontakti luua nii vähe kui võimalik. Kui kõik on perekonnaga sünnitusjärgselt hästi, saadame pere viimase nõusolekul koju 48h peale sünnitust.

COVID-19 positiivse sünnitaja puhul järgime Perinatoloogia seltsi juhendit ning jälgime vastsündinut sünnitusjärgselt lastetoas 2 nädala jooksul, kui naine ei anna selle kohta kirjalikku keeldu.

 

Kõigi lisaküsimuste puhul helistada 4520089

Hoidke oma tervist!!!