452 0040

Aia 25, KuressaareKuressaare Haigla meeskonnaga on liitunud psühholoog Triin Kiisa

Triin on üles kasvanud Viljandis ning viimati elas ja töötas Tallinnas. "Olen oma elust kokku umbes 4 aastat õppinud ja töötanud ka välismaal. Pikemalt Inglismaal, Saksamaal ning Austraalias," ütles Triin.

Kuressaarde Haiglasse tööle sattus ta Töötukassa kodulehelt ihaldatud töökuulutuse kaudu: "Mõte oli juba ammu, et sooviks psühholoogina tööd kuskil väiksemas ja rahulikuma elutempoga linnas. Osutudes väljavalituks käisin haiglas ka vaatluspäeval." Kuna töö vaatluspäev psühhiaatria osakonnas ja juhendaja Lia Hanso juures oli tema jaoks väga positiivne, otsustas ta elumuutuse teha ja Saaremaale kolida.

"Minu juurde vastuvõtule on oodatud inimesed, kes tunnevad, et võiksid abi saada psühholoogilisest toest oma emotsioonide, mõtete ja käitumisega toimetulekul. Kui on tunne, et endal pole ressursse, et hakkama saada, siis on aeg tulla psühholoogi juurde," sõnas psühholoog.
"Minu juurde saab tulla ambulatoorsele vastuvõtule läbi haigla registratuuri nii perearsti saatekirjaga kui ka ilma saatekirjata (arsti saatekirjata tuleb maksta teenuse eest täies mahus ise). Lisaks saavad arsti suunamisel minu juurde tulla haigla statsionaaris olijad."