452 0040

Aia 25, KuressaareKuressaare Erakorralise Meditsiini Osakonna remont

15. jaanuaril algavad Kuressaare Haigla EMO rekonstrueerimistööd, millega seoses anname teada, et samast kuupäevast alates asub erakorraline vastuvõtt ajutiselt haigla vanas osas C-korpuses ning sinna pääseb sisse Aia tänava poolt. See tähendab, et enam ei tule erakorralistel patsientidel sõita haigla taha Luha tänava poolse sissekäigu juurde, vaid tulla endistesse taastusraviruumidesse. Patsiendid saavad jätkuvalt sõita otse ukse juurde, kasutades selleks ukse ees olevat estakaadi. NB! Estakaadil peatuda vaid transpordi hetkeks, et mitte segada kiirabibrigaadide tööd.

Lisaks teavitame, et parkimine Kuressaare Haigla Aia tn parklates on seoses ümberkorraldustega komplitseeritum, palume võimalusel kasutada ühistransporti või parkida linna muudele parkimisaladele.

Kuressaare haigla ravijuht Edward Laane annab teada, et et kuigi muudatus võib esialgu olla ehmatav või harjumatu olla, tasub meeles hoida, et EMO tööd ega võimekust see ajutine muudatus ei pärsi. Kuigi EMO asukoht ja ruumid ligikaudu pooleks aastaks muutuvad, jääb voodite ja protseduuritubade ja valves olevate arstide arv samaks.

Remondi lõppemise täpne aeg selgub jooksvalt ehtitustööde käigus, kuid praegu loodame, et uus ja parem erakorralise meditsiini osakond valmib 2020. aasta suvel või septembris.