452 0040

Aia 25, KuressaareKuressaare Haigla aitab suitsetamisest vabaneda

Kuressaare Haigla Facebooki lehel võib viimastel päevadel märgata lugusid saarlastest, kes on jätnud maha oma ühe suurima pahe – suitsetamise. Need on päris inimeste päris lood ning kuigi nii mõnigi soovib avalikkuse eest oma nime varjata, on nad kõik eeskujuks ning tõestuseks, et suitsetamise maha jätmine toob endaga kaasa hulgaliselt hüvesid ning paranenud elukvaliteeti. Lugusid laekus meieni mitmelt rindelt ja nende seas on nii nooremaid kui ka eakaid inimesi, kelle kogemus on olnud erinev. Kellelgi on maha suitsetamisest loobumine kulgenud probleemivabalt, teisel võtnud aega aastaid ja eesmärgini on jõutud üle kivide ja kändude, suurte ja väiksemate tagasilöökidega. Aga kõik, mis loeb, on lõpptulemus, ja selleks on suitsuvaba elu.

Uus aasta on peagi ukse ees ning kutsume teidki üles uuel aastal liituma nende inimestega, kes on oma suitsusõltuvusest vabanenud ning naudivad nüüd tervislikumat ja terviklikumat elu. Nagu lugudest näeme, ei pruugi suitsetamises vabanemine olla kergemate killast ning seetõttu osutame ka oma abikäe. Kuressaare Haiglas ootab teid kopsuõde Ruta Kamp, kes viib läbi tubakast loobumise nõustamist. Ära karda abi küsida. Vastuvõtule ei ole vaja saatekirja ning piisab vaid telefonikõnest telefonil 4520115, kuhu enda soovist teada anda.

Loe inspireerivaid lugusid saarlaste võitlusest suitsudeemoniga meie Facebooki lehelt.