452 0040

Aia 25, Kuressaare



Ida-Tallinna Keskhaigla onkoloogiakeskuse juhataja dr. Kristiina Ojamaa alustab juunis vastuvõttudega Kuressaare Haiglas

Alates mai lõpust alustavad Kuressaare Haiglas tööd Ida-Tallinna Keskhaigla onkoloogid. 26. juunil toimub onkoloog Kristiina Ojamaa vastuvõtt.


Kristiina Ojamaa  on lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna 2003 a . Arstidiplomi järgselt läbis ta aastatel 2003- 2007 onkoloogia eriala residentuuri. Peale onkoloogia residentuuri asus ta tööle AS Ida- Tallinna Keskhaigla onkoloogiakeskusesse onkoloogina. Alates 2012. aastast on Kristiina Ojamaa ka onkoloogiakeskuse juhataja.

Dr. Ojamaa ravib erinevate pahaloomuliste kasvajatega patsiente, rohkem tähelepanu on ta pööranud günekoloogilistele kasvajatele, rinnakasvajatele ning uroloogilistele kasvajatele. Lisaks on Kristiina Ojamaa Ida-Tallinna Keskhaigla günekoloogiliste kasvajate, rinnakasvajate ja uroloogiliste kasvajate multidistsiplinaarsete konsiiliumite juhataja.

Dr. Ojamaa on töötanud varasemalt ka üldarstina ja vähi geneetilise nõustajana. Teadustöös uurib ta günekoloogiliste kasvajate haigestumust, suremust ja elulemust Eestis.

  Dr Kristiina Ojamaa esimene vastuvõtt toimub 26. juunil.

Kuressaare Haigla tänab dr Kristiina Ojamaad ja Ida-Tallinna Keskhaiglat otsuse eest panustada Saaremaa tervishoidu.

Vastuvõtule saab perearsti saatekirjaga, registreerida palume telefonil 452 0115.