452 0040

Aia 25, KuressaareBravo Healthcare AS ja Kuressaare Haigla SA sõlmisid koostöölepingu

Bravo Healthcare AS ja Kuressaare Haigla SA vahel sõlmitud koostööleping keskendub uuenduslike tervishoiuteenuste, meditsiiniturismi, telemeditsiini ja muude tervisevaldkondade ühisele arendamisele.

 

Bravo Grupp tegeleb meditsiiniteenuste arendamise ja turustamisega üle kogu maailma.

Bravo Grupi sihtturgude inimestel on suur huvi Euroopas välja arendatud tervishoiuteenuste vastu ning järjest laieneb trend veeta puhkus põhjamaises puhtas looduses ja karges kliimas.

Saaremaa on koht, kus need kaks võimalust on suurepärastelt ühendatud. Kuressaare Haigla on juba praegu võimeline pakkuma sobilikke uuringute ja ravi pakette inimestele, kes hoolivad oma tervisest. Kuressaare Haigla kvalifitseeritud arstide toel planeeritakse välja arendada uusi innovaatilisi personaalse tervise teenuseid, mis vastavad sihtturgude inimeste vajadustele. Plaanitakse läbi viia in vitro (kehaväline) ravimtundlikkuse uuringuid, et leida meie patsientidele sobivaim ravim. Saaremaa kõrgelt arenenud turismisektor, laitmatus korras rahvusvaheline lennuväli, kõrge tasemega SPA-d ja ajaveetmise võimalused unikaalses looduses vastavad kindlasti meie nõudlike klientide vajadustele.

Kuressaare Haigla on kliiniline partner Bravo Grupi rahvusvahelistes teadus-arendus projektides.

Ühiselt plaanitakse osaleda Dubais toimuval messil EXPO 2020 ja teistel piirkonna kontaktüritustel.

Kuressaare Haigla nõukogu esimehe Kalle Laaneti seisukohalt on haigla osalemine rahvusvahelistes koostööprojektides äärmiselt oluline Saare maakonna tervishoiu arendamisel.

 

Taustainformatsioon:


Bravo Healthcare AS on Bravo Healthcare on Bravo Groupi ettevõte, mis asutati 2015. aastal Eestis. Bravo Healthcare  põhilised tegevusalad on teadus-arendustegevus ja tootearendus biomeditsiini, täppisdiagnostika ja personaalmeditsiini valdkonnas; ravimite tootmine, uute tervishoiuteenuste välja arendamine ja eksport ning loodusteaduste ja tervishoiualase õppe edendamine.

 

Kuressaare Haigla SA

Kuressaare Haigla Sihtasutus on Saare maakonna suurimaid tööandjaid,
ligi 400 töötajaga ambulatoorseid ja statsionaarseid tervishoiu­teenuseid osutav haigla. Kuressaare haigla pakub statsionaarseid raviteenuseid sisehaigustes, kirurgias, psühhiaatrias, lastehaiguistes, günekoloogias ja sünnitusabis ning iseseisvas õendusabis. Kuressaare Haigla teostab muuhulgas põve- ja puusa proteesimisi ja pakub töötervishoiu- ja taastusravi teenuseid. Kuressaare Haigla juurde kuulub 50 kohaline hooldekodu.

 

Bravo Healthcare delegatsioon külastamas Kuressaare Haiglat 13. jaanuaril 2019. Vasakult paremale Kuressaare Haigla nõukogu esimees Kalle Laanet, juhatuse liige Edward Laane, Bravo Pharma looja ja juhatuse liige Rakesh Pandey ja Bravo Healthcare tegevjuht Riin Ehin.