452 0040

Aia 25, KuressaareTunnustatud gastroenteoroloog Triin Remmel alustab jaanuaris vastuvõttude ja uuringute teostamist Kuressaare Haiglas.

 

 

Alates jaanuarist alustab Kuressaare Haiglas tööd mainekas gastroenteoroloog Triin Remmel.

Triin Remmel  on lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna 1992. aastal cum laude. Pärast seda asus ta teadustööle Tartu Ülikooli doktorantuuri ning kaitses meditsiiniteaduste doktorikraadi 1996. aastal. Gastroenteroloogia residentuuri lõpetas dr Remmel 1999. aastal ning sel ajal töötas ta ka vanemteadurina Tartu Ülikooli Sisekliinikus.

Dr Remmel alustas tööd gastroenteroloogina 1999. aastal Tallinna Magdaleena Haiglas. Järgmised 6 aastat töötas Lääne-Tallinna Keskhaiglas gastroenteroloog-vanemarstina ning 2006-2017 Ida-Tallinna Keskhaigla gastroenteroloogiakeskuse juhatajana. Alates 2018. aasta sügisest töötab AS Medicumis ning Confido erameditsiinikeskuses.

Dr Remmel on suurte kogemustega gastroenteroloog, kelle kitsamaks erialaks on ka maksahaigused. Samas on ta kindel, et nn seedetrakti funktsionaalsed haigused võivad patsiendile kõige rohkem vaevusi tekitada ning elukvaliteeti vähendada. Koostöö patsiendi ja arsti vahel on siinjuures kõige olulisem.

Lisaks on dr Remmel kogenud lektor ning ka koolituste läbiviija.

Dr Triin Remmeli esimesed vastuvõtud toimuvad 12. ja 13. jaanuaril. 

Kuressaare Haigla tänab dr Triin Remmeli otsuse eest panustada Saaremaa tervishoidu.

Vastuvõtule saab arsti saatekirjaga, registreerida telefonil   452 0115.